darazsakse
DARAZSAK SE

A DARAZSAK SE SZIGETHALOM egyetlen GYERMEKLABDARÚGÓ EGYESÜLETE. A gyermekek részére az óvodákban és iskolákban tartunk foglalakozásokat az MLSZ Intézményi Bozsik programja keretében, továbbá az egyesületi programon belül U7, U9, U11 és U13-as korosztályokban rendelkezünk saját csapatokkal, és résztvevői vagyunk az MLSZ Egyesületi Bozsik programjának is.

Az egyesületbe leigazolt több, mint ötven gyermek részére a Dunavarsányi Olimpiai Központban (TAKSONYI HÍDNÁL) tartjuk edzéseinket. Ebben a környezetben nagyon jó körülmények között készülhetnek az 5-13 év közötti tanítványaink.

Bozsik tornákon a 2017/18-as évre négy korosztállyal neveztük csapatainkat. Minden korostályunk évente négy-öt alkalommal részt vesz különböző utánpótlás tornákon.

Ami azonban ennél is fontosabb, hogy sok-sok gyermek részére nyújtjuk a foci örömét, szeretetét. Nálunk bárki nyugodtan kipróbálhatja magát, hiszen az intézményi, vagy az egyesületi programjainkban minden foci iránt kedvet érző gyermeknek megtaláljuk azt a helyet, ahol sikerélményekkel gazdagodik, és folyamatos fejlődést talál.

Tehteség gondozásunk legfőbb eleme, hogy az arra hivatott gyerekeket olyan szintre fejlesszük, hogy lehetőségük legyen a labdarúgás magasabb szintű folytatására. Az elmúlt négy évben 30 gyemeknek sikerült az országos első-, illetve másod osztályú utánpótlás bajnokságokba játszó csaptokba igazolni tőlünk. Ez a nálunk folyó szakmai munka elismerése. Egyesületünk a Ferencvárosi Torna Club körzete alá tartozik, ami lehetőséget jelent a legmagasabb szintű egyesületekhez való továbblépésre a Bozsik Tornán való szerepléseken keresztül.

A tehetség elé nem lehet gátakat építeni, mert a tehetség utat tör magának... Ezt az utat segítjük munkánkkal.

Duffek Joe, edző-alapító

 
Menü
 
Kapcsolat

E-mail:

szigethalmifocisuli@gmail.com

 

Mobil:

+36 30 883 8159

 

www.facebook.com/csepelsziget.focisuli

 
Kispesti Futsal Bajnokság - Kölyökliga

2017/2018-AS IDÉNYBEN INDULÓ KOROSZTÁLYOK:

 

U7 (2011-2012)

U9 (2009-2010)

U11 (2007-2008)

U13 (2005-2006)

 

 

 
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK
HÍREK : EGYÜTTMŰKÖDÉS, LEHETŐSÉGEK

EGYÜTTMŰKÖDÉS, LEHETŐSÉGEK

  2016.02.26. 04:47

Kedves Gyerekek, Szülők!

 

A múlt héten tartott szülői értekezleten elhangzott a gyermekek - labdarúgásban biztosítandó - jövőjét célzó tervünk. Mivel sajnálatomra itt nem vett részt mindenki, továbbá az ott elhangzottak lassan a gyakorlatba is megjelennek, ezért néhány gondolatban összefoglalom, hogy is állunk...


Edzések, működés.

Tavasztól az U11, U12 és U13-as csapatok részér két edzést Dunaharasztin fogunk tartani a DMTK műfüves pályáján. Ezek a kedd és pénteki edzések lesznek, és 17.30-19.00 óra között lesz megtartva. Így mindenki oda tud érni. Az edzéseket Gábor és Gergő bácsi, továbbá én fogom tartani.

A hétfői edzés továbbra is a Dunavarsányi Edzőtáborban lesz.

Az U7 és U10-es korosztályok edzéseinek helyszíne nem változik, ez szintén a Dunavarsányi Edzőtábor marad.

Csapataink továbbra is Darazsak SE néven fognak versenyezni részt venni a Bozsik Tornákon, a Kispesti Futsa Bajnokságban, egyéb nevezéses tornákon Szigethalom képviseletében. Ezzel párhuzamosan viszont U13-as játékosaink már részt vesznek a DMTK színeiben az országos másodosztályú U14-es bajnokságban.

Az edzésre való eljutást a tavaszi időszakban szülői segítséggel fogjuk megoldani. A cél azonban az, hogy elfogadható áron találjunk olyan 20-25 fő szállítására alkalmas buszt, amivel Szigethalom központjából két-három megálló kijelölésével a gyermekek szállítását biztosítjuk a Dunaharasztin tartott edzésekre. Addig is egy beosztást fogunk készíteni, hogy melyik gyermek kivel fog utazni. Ezt igyekszem minél előbb elkészíteni.

A Dunaharasztival létrejövő együttműködés célja az, hogy a nálunk kiöregedő korosztályok részére magasan jegyzett bajnokságban tudjuk biztosítani a folytatást. Ennek hozománya, hogy a DMTK már alsóbb korosztályaink részére is biztosít pályát az edzések megtartására. Ez az őszi, téli és kora tavaszi időszakban jelent nagy segítséget nekünk, amikor a füves pálya még nem, vagy csak korlátozottan használható. Továbbá ebben a kritikus időszakban is tudunk megfelelő pálya méreten edzést vezényelni, gyakorolni, vagy akár edzőmeccseket játszani. Ez minden gyemek részére előny, fejlődés, és a magasabb szintre lépés lehetősége. Az egyesületünk számára is könnyebbséget jelent, hiszen a magas bérleti díjak miatt a jelenlegi állapot hosszabb távon nem tartható fent.

Úgy gondolom, ez nektek szülőknek is megnyugvást jelenthet, hiszen a srácok jól érzik magukat nálunk, és ezt a szakmai munkát tudjuk a jövőben is biztosítani. A kiöregedő korosztályok játékosainak új csapatba való integrálása a mi edzőink irányítása alatt történik, így sokka egyszerűbb a gyermekeknek, hiszen nincsenek egy számunkra új és idegen közegbe, csapatba bedobva, beilleszkedésüket mi segítjük, támogatjuk. 

Azt hiszem ennél többet senki, egy egyesület sem tud tenni a gyermekeitek érdekében. Ezért próbáljátok meg ezt értékelni annyival, hogy ha felvetődik bennetek kérdés ezzel kapcsolatban, azt velem beszéljétek meg. Ne egymás között tegyétek fel a kérdéseket, mert ezekre a válaszok nálam vannak. Nagyon örülnék, ha minél többen kérdeznétek akár személyesen, telfonon, vagy email-ben.

 

Üdv: Joe

 

 
Mérkőzések

2017. június 29., szombat:

Dabasi Torna

 

U9 (2008-2009): 8.30-14.30

 


 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Szakmai stáb

U7:

Csizekné Harkay Renáta

 

U9:

Király Gábor

Duffek Joe

 

U11:

Bognár Sándor

 

U13:

Szigeti Gábor

 

 

 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!