darazsakse
DARAZSAK SE

A DARAZSAK SE SZIGETHALOM egyetlen GYERMEKLABDARÚGÓ EGYESÜLETE. A gyermekek részére az óvodákban és iskolákban tartunk foglalakozásokat az MLSZ Intézményi Bozsik programja keretében, továbbá az egyesületi programon belül U7, U9, U11 és U13-as korosztályokban rendelkezünk saját csapatokkal, és résztvevői vagyunk az MLSZ Egyesületi Bozsik programjának is.

Az egyesületbe leigazolt több, mint ötven gyermek részére a Dunavarsányi Olimpiai Központban (TAKSONYI HÍDNÁL) tartjuk edzéseinket. Ebben a környezetben nagyon jó körülmények között készülhetnek az 5-13 év közötti tanítványaink.

Bozsik tornákon a 2017/18-as évre négy korosztállyal neveztük csapatainkat. Minden korostályunk évente négy-öt alkalommal részt vesz különböző utánpótlás tornákon.

Ami azonban ennél is fontosabb, hogy sok-sok gyermek részére nyújtjuk a foci örömét, szeretetét. Nálunk bárki nyugodtan kipróbálhatja magát, hiszen az intézményi, vagy az egyesületi programjainkban minden foci iránt kedvet érző gyermeknek megtaláljuk azt a helyet, ahol sikerélményekkel gazdagodik, és folyamatos fejlődést talál.

Tehteség gondozásunk legfőbb eleme, hogy az arra hivatott gyerekeket olyan szintre fejlesszük, hogy lehetőségük legyen a labdarúgás magasabb szintű folytatására. Az elmúlt négy évben 30 gyemeknek sikerült az országos első-, illetve másod osztályú utánpótlás bajnokságokba játszó csaptokba igazolni tőlünk. Ez a nálunk folyó szakmai munka elismerése. Egyesületünk a Ferencvárosi Torna Club körzete alá tartozik, ami lehetőséget jelent a legmagasabb szintű egyesületekhez való továbblépésre a Bozsik Tornán való szerepléseken keresztül.

A tehetség elé nem lehet gátakat építeni, mert a tehetség utat tör magának... Ezt az utat segítjük munkánkkal.

Duffek Joe, edző-alapító

 
Menü
 
Kapcsolat

E-mail:

szigethalmifocisuli@gmail.com

 

Mobil:

+36 30 883 8159

 

www.facebook.com/csepelsziget.focisuli

 
Kispesti Futsal Bajnokság - Kölyökliga

2017/2018-AS IDÉNYBEN INDULÓ KOROSZTÁLYOK:

 

U7 (2011-2012)

U9 (2009-2010)

U11 (2007-2008)

U13 (2005-2006)

 

 

 
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK
HÍREK : EDZÉS IDŐPONT VÁLTOZÁSOK!

EDZÉS IDŐPONT VÁLTOZÁSOK!

  2016.01.10. 11:20

Kedves Gyerekek, Szülők!

 

Januárban és februárban némiképpen változni fognak az edzésidőpontok. Olvassátok tovább, mert fontos információkat tartalmaz!


A héten egyeztettem a Dunavarsányi edzőtábor vezetőjével. Mint tudjátok, ha olimpiai sportág veszi igénybe a létesítményt, akkor ők előnyt élveznek a többi bérlővel szemben. Sajnos januártól szinte minden héten foglalt lesz a terem, ami azt jelenti, hogy más megoldást kell keresnünk. Ez télen nem könnyű, hiszen szinte minden helyszín foglalt. Szerencsére régi kapcsolatainknak köszönhetően adódik alternatív lehetőség. Ezért a következő vátlozsáok várhatóak:

U9, U11 és U13-as korosztályok esetében vasárnap délután 15-17 óra között fogunk edzéseket tartani Halásztelken a Bocskai Református Iskola műfüves pályáján. Amelyik korosztálynak mérkőzése van a hétvégén, annak nem lesz edzése vasárnap. Ha valaki adott korosztályból nem vett részt a hétvégi meccsen, akkor neki természetesen lesz edzése vasárnap.

A Kalandgyárban is változni fog az edzésbeosztás. Az U11 és U13-as korosztályokból három csoportot fogunk csinálni (A, B, C), ők 1-1 órára lesznek beosztva, azért, hogy ne legyen egyszerre túl sok résztvevő az edzésen, így intenzívebbek lesznek a foglalkozások. Ez a január 18-i héttől lesz így az alábbi edzésidőpontokban:

Hétfő: A csop. 17-18 óra, B csop. 18-19 óra, C csop. 19-20 óra.

Csütörtök: A csop. 17-18 óra, B csop 18-19 óra.

Péntek: C csop. 17-18 óra

 

Azon dolgozunk, hogy minden korosztály megfelelő edzéslehetőségeket kapjon. Ez télen ütközhet akadályokba, de úgy gondolom, hogy ezzel a megoldással sikerül ezeket a nehézségeket leküzdenünk.

Kérek mindenkit, hogy figyelje a weboldalunkat az esetleges változások miatt!

 

C  S  O  P  O  R  T  B  E  O  S  Z  T  Á  S      U 1 1  - U 1 3 
A B C
     
     
Szűcs Gergő Takács Marci Cseh Levente
Mucsicska Balázs Nótin András Makó Tamás
Pántya Péter Duffek Ákos Wolf Philip
Fekete István Kun Norbert Juhász Máté
Takács Botond Halek Norbert Somogyvári Marci
Varga Sándor Mészáros Cecília Kungli Csongor
Balogh Ádám Olasz Olivér Olajos Milán
Herkó Ferenc Berkes Gabesz Egri Roland
Megyes László Mészáros Viktor Kovács Máté
Kántor Benji Tóth Gergő Tóth Rómeó
Czingli Balázs Garai Balázs Fekete Ricsi
Polgár Bálint Barnucz Bence Haas Dániel
Tell Lőrinc Király Marci Bujáki Imre
Szőcs Vilibald    
     
     
     

 

 

 

Üdv: Joe

 

 
Mérkőzések

2017. június 29., szombat:

Dabasi Torna

 

U9 (2008-2009): 8.30-14.30

 


 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Szakmai stáb

U7:

Csizekné Harkay Renáta

 

U9:

Király Gábor

Duffek Joe

 

U11:

Bognár Sándor

 

U13:

Szigeti Gábor

 

 

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok