darazsakse
DARAZSAK SE

A DARAZSAK SE SZIGETHALOM egyetlen GYERMEKLABDARÚGÓ EGYESÜLETE. A gyermekek részére az óvodákban és iskolákban tartunk foglalakozásokat az MLSZ Intézményi Bozsik programja keretében, továbbá az egyesületi programon belül U7, U9, U11 és U13-as korosztályokban rendelkezünk saját csapatokkal, és résztvevői vagyunk az MLSZ Egyesületi Bozsik programjának is.

Az egyesületbe leigazolt több, mint ötven gyermek részére a Dunavarsányi Olimpiai Központban (TAKSONYI HÍDNÁL) tartjuk edzéseinket. Ebben a környezetben nagyon jó körülmények között készülhetnek az 5-13 év közötti tanítványaink.

Bozsik tornákon a 2017/18-as évre négy korosztállyal neveztük csapatainkat. Minden korostályunk évente négy-öt alkalommal részt vesz különböző utánpótlás tornákon.

Ami azonban ennél is fontosabb, hogy sok-sok gyermek részére nyújtjuk a foci örömét, szeretetét. Nálunk bárki nyugodtan kipróbálhatja magát, hiszen az intézményi, vagy az egyesületi programjainkban minden foci iránt kedvet érző gyermeknek megtaláljuk azt a helyet, ahol sikerélményekkel gazdagodik, és folyamatos fejlődést talál.

Tehteség gondozásunk legfőbb eleme, hogy az arra hivatott gyerekeket olyan szintre fejlesszük, hogy lehetőségük legyen a labdarúgás magasabb szintű folytatására. Az elmúlt négy évben 30 gyemeknek sikerült az országos első-, illetve másod osztályú utánpótlás bajnokságokba játszó csaptokba igazolni tőlünk. Ez a nálunk folyó szakmai munka elismerése. Egyesületünk a Ferencvárosi Torna Club körzete alá tartozik, ami lehetőséget jelent a legmagasabb szintű egyesületekhez való továbblépésre a Bozsik Tornán való szerepléseken keresztül.

A tehetség elé nem lehet gátakat építeni, mert a tehetség utat tör magának... Ezt az utat segítjük munkánkkal.

Duffek Joe, edző-alapító

 
Menü
 
Kapcsolat

E-mail:

szigethalmifocisuli@gmail.com

 

Mobil:

+36 30 883 8159

 

www.facebook.com/csepelsziget.focisuli

 
Kispesti Futsal Bajnokság - Kölyökliga

2017/2018-AS IDÉNYBEN INDULÓ KOROSZTÁLYOK:

 

U7 (2011-2012)

U9 (2009-2010)

U11 (2007-2008)

U13 (2005-2006)

 

 

 
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK
HÍREK : VIII. Agriapipe Kupa, EGER (dec. 5-6)

VIII. Agriapipe Kupa, EGER (dec. 5-6)

  2015.11.22. 21:38

FIGYELEM!

INFORMÁCIÓK A HÉTVÉGI EGRI UTAZÁSSAL KAPCSOLATBAN...


Kedves Szülők, Gyerekek!

 

Mint tudjátok 2015. december 5-6-án Egerben veszünk részt egy tornán. Ezzel kapcsolatban szeretnék információkat megosztani.

Felszerelés: mez, sípcsontvédő, terem cipő, sportszár esetleg aláöltözet, kapusoknál kesztyű.

December 5-én reggel utazunk a helyszínre. Pásztorvölgyi Általános Iskola Eger, Pásztorvölgy u. 25. A szombati napon minden korosztályunk itt fog játszani. Indulás és érkezés a helyszínre:

U11 és U13: Találkozó a Posta előtt 7.00-kor VAGY találkozó a helyszínen 9.15-kor.

U9: Találkozó a Posta előtt 8.30-kor VAGY a helyszínen 10.45-kor

(Egyeztessetek a Posta előtti indulásról, szeretnétek-e együtt jönni, ez nem kötelező, de akiknek így a jobb, beszéljék meg)

Parkettás teremben lesznek ezek a meccsek, ruházattal így készüljetek (terem és műfüves cipő). Legutóbb, mikor voltunk eléggé csúszott a terem, így tiszta talpú cipővel gyertek, ha van rá mód, drótkefével, csiszolópapírral dörzsöljétek át a cipők talpát.

MEGKÉREK MINDEN SZÜLŐT, KÍSÉRŐT, HOGY A MECCSEK ALATT KIZÁRÓLAG A GALÉRIÁN TARTÓZKODJON, ONNAN BÍZTASSA A CSAPATOT. Egyrészt jobban is lehet látni, másrészt a gyermekek számára sem zavaró. A játékvezetéssel az edzőkön kívül másnak tilos foglalkozni! Az ítéleten úgysem fognak változtatni... Kérem, hogy az ellenféllel, azok esetleges megnyilvánulásaival se foglalkozzatok. Nem nekünk kell megnevelni másokat... Mi azonban viselkedjünk példamutatóan, gyermekeink és a többi csapattal szemben.

Kérem a korosztályokat (gyerekeket, szülőket), hogy mérkőzések alatt szurkoljanak az éppen játszó csapatunknak, mert nagy erőt tud adni a bíztatás!

Mérkőzés időpontok, sorsolás: www.egrifocisuli.hu weboldalon a letöltések menüben megtalálhatók

Szombati ebéd az iskola étkezőjében lesz az alábbi időbeosztás szerint:

U13: 11.30-12.00

U9-U11: 12.30-13.00

A szállás helye: Ifjúsági és diákszálló, Eger, Mátyás Király út 76. Terveink szerint a szállást az alábbiak szerint foglaljuk el:

U11: 14.40-kor indul a meccs helyszínéről (mérkőzések  befejeztével)

U9 és U13: 15.20-kor indul a meccs helyszínéről (mérkőzések befejeztével)

Először az U11 és U9 foglalja el a szállást, mivel nekik még lesz egy mérkőzésük 17.20, illetve 17.40-kor.

A gyorsabb szállásfoglalás érdekében minden korosztályban meg fogok kérni egy szülőt, hogy írja össze az utazók adatait (a foglaláshoz szükséges adatok kellenek majd, név, születési hely és idő, cím, igazolványszám, állampolgárság). Mindenkinél legyen ott az az igazolványa, amelyet a szállás adatoknál megadott (elsősorban a gyerekre gondolok)

A vacsora és a másnapi reggeli a diákszálló melletti (kb. 250m) étteremben. A vasárnapi ebéd a mérkőzések helyszínén lesz.

A vasárnapi mérkőzések időpontjai az első napi szerepléstünktől függ. Ezekez az időpontokat vasránap este tujuk majd meg a helyszínen.

A részvételi költségeket december 02-án 18.15-től 18.45-ig a SZT István iskolában, illetve dec 04-én edzésidőben (Dunavarsány) lehet majd ide adni.

Fogok majd készíteni korosztályonként egy időbosztást, amihez tartsátok majd magatokat. Ezt ide a wboldalra fogom felrakni a "letöltések" menübe, illetve a helyszínen adok majd néhány szülőnek, náluk tudtok tájékozódni.

 

Ha van kérdésetek, keressetek.

 

Üdv: Joe

 

 

 

 
Mérkőzések

2017. június 29., szombat:

Dabasi Torna

 

U9 (2008-2009): 8.30-14.30

 


 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Szakmai stáb

U7:

Csizekné Harkay Renáta

 

U9:

Király Gábor

Duffek Joe

 

U11:

Bognár Sándor

 

U13:

Szigeti Gábor

 

 

 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!