darazsakse
DARAZSAK SE

Bemutatkozás

A DARAZSAK SE SZIGETHALOM GYERMEKLABDARÚGÓ EGYESÜLETE. A gyermekek részére az óvodákban és iskolákban tartunk foglalakozásokat az MLSZ Intézményi Bozsik programja keretében, továbbá az egyesületi programon belül U7, U9, U11, korosztályokban rendelkezünk saját csapatokkal, és résztvevői vagyunk az MLSZ Egyesületi Bozsik programjának is. U13 és U15 korosztályaink a Pest Vármegyei Bajnokságokban szerepelnek. Szigethalmi Óvodákban tartjuk a 4-5éves gyermekeknek Óvodai foci foglalkozásokat.

Az egyesületbe leigazolt több, mint ötven gyermek részére a Dunavarsányi Olimpiai Központban (TAKSONYI HÍDNÁL) és a Szigethalmi Focipályán tartjuk edzéseinket. Ezekben a környezetekben nagyon jó körülmények között készülhetnek az 5-14 év közötti tanítványaink.

Bozsik tornákon a 2023/24-es szezonban három korosztállyal neveztük csapatainkat. Emellett legidősebb focistáink a Pest Vármegye Déli csoport bajnokságában indulnak. Idén télen is az U11 korosztályunk a Pest  Megyei Futsal 7vége bajnokságban fog részt venni. Ezeken az MLSZ szervezte eseményeken kívül, minden korosztályunk évente több alkalommal különböző utánpótlás tornákon méretteti meg magát.

Ami azonban ennél is fontosabb, hogy sok-sok gyermek részére nyújtjuk a foci örömét, szeretetét. Nálunk bárki nyugodtan kipróbálhatja magát, hiszen az intézményi, vagy az egyesületi programjainkban minden foci iránt kedvet érző gyermeknek megtaláljuk azt a helyet, ahol sikerélményekkel gazdagodik, és folyamatos fejlődést talál.

Tehetség gondozásunk legfőbb eleme, hogy az arra hivatott gyerekeket olyan szintre fejlesszük, hogy lehetőségük legyen a labdarúgás magasabb szintű folytatására. Az elmúlt négy évben 30 gyermeknek sikerült az országos első-, illetve másod osztályú utánpótlás bajnokságokba játszó csaptokba igazolni, Büszkeséggel tölt el minket,hogy vannak akik utánpótlás válogatottságig jutottak már... Ez nekünk a nálunk folyó szakmai munka elismerése.

Szakmai fejlődésünket és a gyerekek további jövőjét segítve, két környékbeli egyesülettel (Dunaharaszti MTK és a Halásztelki Fc) kötött Partneregyesületi szerződésük is próbáljuk biztosítani.

Edzőink és az Egyesület nem csak edzésekkel, szakmai hozzáértésükkel , hanem a családias hangulat megteremtésével is igyekszik megteremteni, minden nálunk növekvő labdarúgó számára a megfelelő hangulatot. Meglátásunk szerint egy gyerek csak akkor tud megfelelően fejlődni, ha biztonságban, barátok között érezheti magát.

 

A múlt:

Az egyesületet Megyesi László alapította 2008-ban. Kezdetben az egyesület Dunaharasztiban tartotta edzéseit. Részt vett az ottani óvodák és iskolák életében. Sikeresen toborozta a gyermekeket és ennek köszönhetően az alapítónak felajánlották a városi csapat utánpótlás vezetői posztot. Ekkor vette át Duffek József az egyesület irányítását. Az elnök személye maradt Megyesi László.

Szigethalmon a helyi egyesület feloszlott, ezért az az ötlete támadt a Szigethalmon lakó Duffek Józsefnek, hogy Dunaharasztiból Szigethalomra költözteti át az edzéseket, ezzel a városban focizni szerető gyerekek lehetőséget kaptak szeretett sportjuk gyakorlására, tanulására. Ez 2012-ben meg is valósult.Viszont a szigethalmi focipálya helyén, ekkor városfejlesztési tervezetben egy városközpont szerepelt, ami később nem valósult meg. Ezért helyi pálya hiányában a Szigethalom határában található, sok élsportolót látott Dunavarsányi Nemzeti Olimpiai központban bérelt pályát az egyesület. Duffek József irányításával az egyesület folyamatosan fejlődött. Majd 2016-ban egyéb elfoglaltságai miatt, az egyesület technikai vezetését Bognár Sándornak adta át, aki Király Gábor segítségével folytatta az egyesület munkáját. Az ekkorra 4 korosztályra duzzadt egyesület új ötletekkel vezérelve, további fejlődésnek indult. Elkezdődtek a mezek, edzésfelszerelések, melegítők vásárlásai, fejlesztései, a régiek lecserélései.

2017-ben először került megrendezésre az egyesület saját kupája. Az évenként azóta is megrendezésre kerülő Darazsak Kupa.

2018-ban egy újabb ötlettől vezérelve, létrejött az első Darazsak Bál is. Melynek célja a fejlesztésekhez anyagi támogatás gyűjtése mellett, a szülők megismertetése egymással. Ezzel közösséget teremtve.

Mindemellett rendszeresen támogatja az egyesület a helyi rendezvényeket, felajánlásokkal, részvételével.

A szigethalmi városvezetés 2016 őszén, pályázatot írt ki a helyi pálya hasznosítására, amit a Darazsak sportegyesület meg is nyert.  Az időközben újraszerveződött Szigethalom sc is szerette volna ha használhatja a pályát, így a városvezetés a két egyesülettel egy háromoldalú szerződésbe foglalta a terület hasznosításának feltételeit.

TAO pályázaton keresztül az Önkormányzat szakmai partnereként 2018 őszére elkészült az első fejlesztés is, egy 20m x 40m es műfüves focipálya.

Egyesületünk a vállalt beruházásait 2019-es évre el is készítette. Megépítette a területet körülvevő betonkerítést, elkészítette a kispadokat, a terület gondozására fűnyíró traktort vásárolt, elkészítette a nagy füves pálya kapui mögé a labdafogó hálót. A vállalt fejlesztések befejeztével 2019 őszén kezdetét vette a klubépület öltöző egy részének teljes felújítása, ami 2022 Januárjában fejeződött be.

Mindeközben természetesen a fejlődés sem állt le. A szakmai, a létszám fejlesztése mellett, nagy hangsúlyt kapott az eszközök, öltözetek fejlesztése.

Jelenleg az edzéseinket látogatók száma eléri a 50-60 főt.

A helyi 5 óvodában, 6 csoportban, heti rendszerességgel tartunk focifoglalkozásokat. 

 

jelen:

Jelenleg 5 korosztályos csapatunk gyerekeinek a fejlődését,

U6-U7,U8-U9 Szabó Bálint / Bognár Sándor ,

U10-U11 Király Gábor / Bognár Sándor 

U12-13 Bognár Sándor 

U15 Bognár Sándor

Az óvodai foglalkozásokat Molnár Katalin tartja. (U4-U6)

A háttérmunkákat Bognár Sándor ( elnök) és Molnár Katalin (elnökségi tag)végzi.

A mérkőzésekre,edzésekre melegítőt, edzőmez garnitúrát a mérkőzésre utazó melegítőt, mérkőzés ruházatot biztosítunk.

Sportorvosi vizsgálatot szervezünk az egyesületünkben focizó gyerekeknek, ezzel komfortosabbá téve a kötelező vizsgálatot.

 

Jövő:

És hogy milyen terveink vannak? Természetesen szeretnénk folytatni a szakmai fejlődést, szeretnénk minél nagyobb sportéletet kialakítani Szigethalmon és környékén. Szeretnénk, ha egyesületünket minél többen megismernék.Céljaink között szerepel a Darazsak kupára külföldi csapatok meghívása. 

A szakmai munkát szem előtt tartva a Szigethalmi focipályán folyamatos a fejlesztés. Jelenleg is két fontos ilyenen dolgozunk. egyik a már részben felújított öltöző épületünk további külső felúítása, a másik egy az edzésekre, bajnoki mérkőzésekre és a saját kupa lebonyolítását is segítő 3/4 élőfüves pálya létrehozása. Reményeink szerint idén ősszel a focipálya igen sokat fog haladni. Ha az ütemtervnek megfelelően folyhatnak a munkák, akkor az edzéseinket 2024 tavaszától csak a Szigethalmi focipályán fogjuk tartani. Ehhez persze még sok munka és anyagi befektetés szükséges. 

 

A tehetség elé nem lehet gátakat építeni, mert a tehetség utat tör magának... Ezt az utat segítjük munkánkkal.

 

Bognár Sándor 

Darazsak SE elnök

 

 
Menü
 
Kapcsolat

darazsakse@gmail.com

Bognár Sándor egyesületi elnök: 06308838159

 

 
Korosztályok

2022/2023-AS IDÉNYBEN INDULÓ KOROSZTÁLYOK:

 

U7 (2017-2019)

U9 (2015-2016)

U11 (2013-2014)

U13 (2011-2012)

 

 

 

 
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

U13-as Pest Vármegyei Bajnokság III. osztály F csoport bajnok csapata a DARAZSAK SE U13!

Augusztus 7. megkezdődtek a felkészülési edzések a Szigethalmi műfüves pályán

Új edző érkezik az egyesülethez U7 és U9 korosztályokba.

Folytatódtak a  3/4 élőfüves focipálya földmunkálatai a Szigethalmi focipályán.

Folyamatban vannak az öltöző épületét érintő külső és belső munkálatok. 

 

 

 

 

 
Galéria
Galéria : Tao határozat 2023-2024Képtárak: Súgó

Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!

 
Szakmai stáb

U5 / OVIFOCI:

Molnár Katalin

 

U7:

Molnár Katalin

Bognár Sándor

 

U9:

Király Márton

Bognár Sándor

 

U11:

Király Gábor

Király Márton

Bognár Sándor

 

U13

Bognár Sándor

U15 

Bognár Sándor

 

 
Mérkőzések

Bozsik torna U11 időpontok 2023 ősz

 

Bozsik fesztivál U7/U9 időpontok 2023 ősz

 

U13 Pest Vármegyei bajnokság

U15 Pest Vármegyei bajnokság

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!